3 fordele ved at få slebet gulve

29 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Hvis man er ejer af en bolig, eller lejer sig ind et sted, hvor der er trægulve. Så kan det være, at man på et tidspunkt skal kaste sig ud i at få sine gulve slebet. Hvilke fordele det har at få slebet sine gulve, det vil vi komme ind på i dette indlæg. Læs mere herunder.

1. Det kan fjerne mindre skader

Den første fordel der er ved at få slebet sine gulve, det er at det kan fjerne mindre skader i overfladen. Hvis man har et flot trægulv, hvor man ved en fejl er kommet til at lave en ridse eller et lille hak, så kan man ved at slibe gulvet fjerne dette. Det kan dog ikke fjerne dem, hvis det er dybe hakker eller ridser, som går langt ned i træet.

2. Det kan ændre udtrykke

I forbindelse med en slibning, så kan man ændre hele udtrykket af ens bolig. Det kan nemlig få et trægulv til at se helt nyt ud, selvom det er mange år gammelt. Det kan det ved at fjerne små skavanker, og få nyt og friskt træ frem i stedet for det der måske er blevet misfarvet over tid, og som er blevet slidt gennem mange år.

3. Det giver nye muligheder

Typisk når man har et trægulv, så ser det ud som det gør. Men hvis man vælger at få det slebet, så kan man efterfølgende vælge, om man ønsker at få behandlet sit gulv. Her kan man blandt andet behandle det med en omgang lak, så det bliver beskyttet mod mindre skader, eller man kan vælge at behandle det med en god bejdse, som ændrer farven på træet. Ved at behandle sit trægulv, så kan man altså komme skader på forskud, men man kan også give rummet det er i helt nyt liv, ved at skifte farve på det.