Bilglas & autorude udskiftning – find et godt tilbud

23 marts 2021
Anne-Mette Hansen

Udskiftning af forruden på din bil – eller nyt bilglas til en af de andre ruder – er ofte en dyr fornøjelse. Det kan derfor godt betale sig at kigge lidt om efter et godt tilbud. Måske det ene autoværksted kan skifte det en smule billigere?

Det er specielt vigtigt at få et godt tilbud, hvis det ikke er noget, der er dækket af din forsikring. Vil du vide mere om priser på bilglas & autorude udskiftning? Læs med i denne artikel. 

Derfor skal du have skiftet autoglas

Det kan være så meget, der er skyld i, at du skal have nyt glas i bilens ruder. Måske har ungerne skudt for voldsomt med fodbolden i indkørslen? Der kan være væltet et træ ned over bilen. Du kan have været udsat for hærværk. Eller have haft et stenslag, der har udviklet sig til en større revne i bilens rude. 

Hvad koster en ny forrude?

Det er svært at give en præcis pris på en ny forrude til bilen. Det vil altid afhænge af, hvilket bilmærke og hvilken model du har. Derudover kommer det også an på, hvor du får udskiftet forruden henne. Det er ikke alle autoværksteder, der tager den samme pris for at udføre arbejdet. Derfor kan det godt betale sig at se sig lidt om efter en god pris.

Sådan finder du et godt tilbud

Har du tid til at indhente flere tilbud på glasskifte, så bør du gøre det! Det er langt fra alle autoværksteder, der ligger i det præcist samme prisinterval. Derfor er det rart at have lidt at sammenligne med. 

Hvis du dog derimod skal bruge bilen med det samme eller den er blevet kørt væk fra et uheldssted eller lignende med autohjælp, giver det mest mening at få den kørt til dit sædvanlige autoværksted – og så må du se, om du kan forhandle lidt om prisen her.