Børnemassage hos erfaren massør i Valby

09 august 2021
Astrid Pedersen

Er dit barn ofte træt, anspændt og pylret? Så vil det sikkert have godt af en børnemassage.

Hvordan foregår en børnemassage?

En børnemassage vil typisk være blidere og knap så dybtgående som en voksenmassage. Massøren vil bruge en stor del af sessionen på at skabe tillid til barnet. Et barn har ikke samme krops bevidsthed som en voksen og kan samtidig hurtigt komme til at føle sig utryg i de knap så vante omgivelser.

En vigtig del af en børnemassage er at få barnet eller babyen til at slappe af og give slip. Hvis barnet spænder op vil det ikke få en god oplevelse ud af massagen. Derfor vil massøren have et stort fokus på barnets velbefindende og være særligt opmærksom på dets nonverbale signaler.

Hvis en børnemassage skal være en succes bør du altid vælge en massør som har erfaring inden for dette område og har beskæftiget sig med børnemassage i mange år. På den måde kan du være sikker på at dit barn får det bedste ud af sin massage. Og så vil både du og barnet hurtigt komme til at opleve bedring.

Hvem tilbyder børnemassage i Valby?

Er du og dit barn bosat i Valby, Vanløse eller nærmeste omegn kan du med fordel tage kontakt til den dygtige Charlotte Birch Christensen fra klinikken Harmoni & Balance.

Charlotte Birch Christensen har igennem mange år beskæftiget sig med kropsterapi og massage, her under børnemassage og babymassage. Hos Charlotte Birch Christensen er dit barn eller din baby i trygge og sikre hænder.

Barnet er garanteret en intuitiv og empatisk behandling som tilgodeser barnets behov og respekterer dets grænser. Og du kan være sikker på at en børnemassage hos Harmoni & Balance giver gode resultater allerede efter første session.

Du kan bestille tid til en børnemassage hos Harmoni & Balance på harmoni-balance.dk