De her indvendige døre skal fungere for besøgende også

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo meget indlysende, at hvis man indsætter indvendige døre i ens hjem, så skal de også fungere for andre end dem, som der bor i huset inklusiv en selv.

Det er jo ikke fordi, de bare holder op med at virke, fordi det er “fremmede” mennesker, som der kigger forbi for at bruge dem.

Det er trods alt kun for indbrudstyve, at det kunne være at foretrække, at dørene ikke virkede, så de skred igen.

Hvis man så har nogle indvendige døre, som der ikke er til at regne ud for ens besøgende, så må man se på, om det har noget med dørene at gøre, eller det måske bare er ens vanlige besøgende, som der lige skal lære dem at kende, så de ved det til en anden gang.

For hvis det er hovedsageligt de samme mennesker, som der kigger forbi, så er det trods alt ikke for mange mennesker, som man skal forklare det til på ny så tit.

indvendige døre

De indvendige døre skal være til at bruge for andre også

Ellers kan det måske være, at man er nødt til at udskifte de her indvendige døre med nogle andre, hvis de faktisk er for bøvlet at bruge, eller man er træt af, at man skal forklare nye mennesker, hvordan man bruger dem.

Men faktisk kan det også være fordi, at man tit får nogle besøgende, som der er svagt gående, bruger rullestol eller andet, hvor de skal gennem disse døre.

Så vil man gerne gøre disse døre og deres gennemgange nemme at bruge for disse mennesker, selvom de ikke bor under samme tag som en selv, men man vil gerne have, at de har lette forhold at begå sig med, når de er på besøg hos en.

Desuden bliver det jo også nemmere for en selv med så nemme indvendige døre i sidste ende.