Derfor skal du hyre en boligadvokat

25 februar 2020
Cecilie Mortensen
Derfor skal du hyre en boligadvokat

For langt de fleste mennesker er det en stor investering, når man skal købe en bolig. Det gælder både, når det kommer til et hus, en lejlighed, sommerhus eller andet. Det kan være en længere proces at spare det op, som man skal ligge i udbetaling og samtidig skal man måske godkendes af banken til et lån, som skal betales tilbage over lang tid. Når man derfor skal igennem denne proces, så er det også vigtigt, at alt formalia omkring boligkøbet er i den skønneste orden. Hvis du gerne vil være på den helt sikre side, skal kan det være en idé at hyre en boligadvokat. 

Hvordan kan en boligadvokat hjælpe? 

En boligadvokat kan fungere som en uvildig rådgiver under boligkøbet – eller boligsalget for den sags skyld. Når man køber eller sælger et hus, så er der nemlig også en del formalia og aftaler, som skal indgås på skrift. Det er disse, som boligadvokat kan hjælpe med – og ikke mindst at du ved, hvad du helt præcist skriver under på. 

Hvis du vil være sikker på, at du får en dygtig boligadvokat, som kun varetager dine interesser, så kan du lede efter en, som har en certificering gennem Danske Boligadvokater. Det er nemlig din garanti for, at det er dine ønsker og interesser, som vægtes under hele købs- eller salgsprocessen. Det kan derfor også være godt givet ud, at du undersøger de muligheder, du har, sammen med en boligadvokat. 

Hvis du er interesseret i en professionel boligadvokat, så kan du også læse mere her. Du kan bl.a. få hjælp til at gennemgå hele købsaftalen. Det samme gælder med en tilstandsrapport, boligens energimærkning, forurening på grunden og meget andet, som man gerne skal være opmærksom på og sat ind i. Alt dette kan du dog trygt overlade til en professionel, som kan guide og vejlede dig gennem det hele.