Få hjælp til dit boligkøb

14 februar 2020
Lotte Hindsberg
Få hjælp til dit boligkøb

Står du og skal købe en ny bolig, er det en god ide at hyre en boligrådgiver. En ejendomsmægler er som udgangspunkt sælgers mand og hans opgave er at få den bedst mulige pris ud af dig, til fordel for sin kunde og sit eget salær. Derfor kan du ikke forvente at få hjælp fra den kant. Det kan du derimod få fra en køberrådgiver. Fra du er ude og kigge på boligen, til de reelle forhandlinger til når skødet skal skrives og tinglyses. Du kan læse mere her https://www.tjek-huset.dk/

Få hjælp fra start til slut

Der kan være mange penge og frustrationer at spare, ved at få hjælp af en køberrådgiver. I processen, hvor du kigger på boliger kan du få rådgivning og få hjælp til at få undersøgt boligen for fejl og mangler. Det er øv at finde ud af efter at skødet er underskrevet, at der er råd og svamp i boligen og der ikke er taget forbehold. Når det kommer til selve forhandlingen, kan du også med fordel benytte dig af en køberådgiver. Han er en erfaren forhandler og er ikke forelsket i boligen og vil derfor nemmere kunne få en bedre pris, end du ofte vil kunne få, da du ofte vil sidde og drømme om, hvordan du indretter boligen og hvor fantastisk det vil blive at sidde på de dejlige sommeraftener på terrassen. 

Sidst men absolut ikke mindst, er der hele det juridiske arbejde når køber og sælger er blevet enige om købsaftalen og skødet skal skrives og efterfølgende tinglyses. Skødet er beviset for, at du er ejer af boligen og indtil det er underskrevet af begge parter, er det f.eks. muligt for sælgers kreditorer at tage pant i boligen. Også selv om at du for længst er flyttet ind i boligen og har indrettet den.