Find dit nærmeste Ford værksted på Fyn

15 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du bilejer? Så er det smart at have god kontakt til et autoværksted som kan hjælpe dig med at holde bilen køreklar og sikker på vejen.

Hvilket autoværksted skal jeg vælge?

Det er altid fornuftigt at vælge et autoværksted som ligger tæt på din bopæl. Så skal du nemlig ikke køre så langt hvis din bil skal serviceres eller repareres. Der ud over er det en god idé at vælge et værksted som har speciale inden for netop din bils mærke. Så er du nemlig sikker på at bilen får den optimale behandling.

Få fikset din Ford på Fyn

Hvis du som Ford ejer leder efter et kompetent Ford værksted på Fyn kan du finde hvad du søger hos N. Kjær Bilcentret.

N. Kjær Bilcentret er, foruden en af de førende Ford forhandlere på Fyn, autoriseret Ford værksted. Det betyder at din Ford bil er i trygge og sikre hænder hos N. Kjær Bilcentret, uanset om du indleverer den til service eller reparation.

Ford værksted Fyn

N. Kjær Bilcentret kan hjælpe med alt fra udretning af Bilka buler og udbedring efter skader fra stenslag til totalt skade, udskiftning af dele, og grundig servicerring af bilen. Bilcentret hjælper gerne med at klargøre bilen til syn – og du kan med en service aftale hos N. Kjær Bilcentret sikre at du altid har adgang til favorable tilbud og gratis service ydelser.

For eksempel kan du med en service aftale få gratis hjælp til udskiftning af eksempelvis viskerblade og autopærer, lige som de dygtige teknikere og automekanikere gerne giver en hånd med at skifte dine sommerdæk ud med vinterdæk (og vice versa). Og de dæk sæt, som ikke er i brug, kan du opbevare på det til Bilcentret hørende dæk hotel.

Der er altså udelukkende fordele forbundet med at bruge N. Kjær Bilcentret som dit Ford værksted. Klik ind og læs mere, og kontakt værkstedet direkte via hjemmesiden nkjaer.dk.