Find en dygtig tekstforfatter hos et marketing bureau

05 april 2021
Astrid Pedersen

Drømmer du om at øge dit salg via en online kanal, i form af en webshop eller en corporate website som promoverer din virksomheds tjenester? Så bør du sørge for at hjemmesiden er forsynet med relevant og oplysende tekst. Og til det formål er det smart at have en dygtig tekstforfatter ved hånden.

Hvilken slags tekstforfatter skal jeg vælge?

Der findes flere kategorier af tekstforfatter, og det er vigtigt at vælge den rette fra start. Mange tekstforfattere er specialiseret inden for udfærdigelse af tekst rettet mod et særligt publikum, for eksempel læsere af kommunale pjecer og anvisninger.

Denne type tekstforfatter vil typisk skrive i et enkelt og let læseligt sprog som både gør sig godt på print og er forståeligt for målgruppen. Andre tekstforfattere, de såkaldt technical writers, gør sig primært inden for videnskab og teknologi, for eksempel medicinal branchen. Her hjælper de med at formidle vanskeligt tilgængelige specifikationer og andre tekster på en måde så alle interessenter kan være med. Og endelig findes der SEO tekstforfattere eller SEO skribenter.

Denne gruppe af tekstforfattere er mest interessant for dig når du skal have udfærdiget indhold til din website. En SEO tekstforfatter vil nemlig kunne hjælpe dig med at skabe tekst til hjemmeside som fanger og fastholder kundernes interesse og samtidig optimerer dit website eller din webshop op imod Googles standarder. Begge dele bidrager til såvel et højere besøgstal og længere sessioner som til en øget konvertering – og dermed en flottere bundlinje for din virksomhed.

Hvor kan jeg finde den bedste freelance tekstforfatter?

Det er ikke nødvendigt for dig at fast ansætte en tekstforfatter for at få leveret de bedste resultater. Dem kan du nemlig få gennem en freelance tekstforfatter. Og en sådan kan du med stor fordel finde hos content marketing bureauet Wordpens. Klik ind på https://wordpens.com/cases/ og læs mere.