Hold ejendommen pæn og præsentabel med professionel ejendomsservice

04 marts 2021
Astrid Pedersen

Ønsker du at undgå, at den ejendom, du administrerer, forfalder? Så bør du overveje at tage kontakt til et firma, som tilbyder professionel ejendomsservice.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er en fælles betegnelse for en række ydelser som udbydes af ejendomsservice og vicevært firmaer. Fælles for disse ydelser er at de tjener til at forbedre forholdene i en beboelses bygning og derfor er særligt rette mod denne type ejendom.

Er du ansvarlig for administration og drift af en sådan ejendom, for eksempel i kraft af din status som formand for bestyrelsen i en andels eller ejer forening, vil du således gennem et ejendomsservice firma kunne få hjælp til disse ydelser. Du kan for eksempel vælge at alliere dig med et ejendomsservice firma hvis du ønsker en fast tilknyttet vicevært som kan varetage daglige opgaver i forbindelse med ejendommens vedligeholdelse.

Med en vicevært, som altid kan være på pletten ved et simpelt telefon opkald, får beboerne i ejendommen sikkerhed for altid at kunne få løst akutte problemer uanset sværhedsgrad.

Det betyder meget for trygheden blandt beboerne i en ejendom at der tages hurtigt hånd om selv småting så som udskiftning af et lysstofrør i cykel kælderen eller reparation af et splintret gelænder på trappen. Med en dygtig vicevært, som beboerne altid kan få fat på, vil du samtidig have garanti for at alvorlige skader udbedres hurtigt.

Det kan for eksempel være et sprunget vandrør eller en tilstoppet faldstamme. Hvis man bare lader stå til vil skaderne hurtigt nå et omfang som gør dem meget dyre at udbedre. Så faktisk kan man sige at du sparer en del ved at investere i professionel ejendomsservice.

Hvor kan jeg få hjælp til ejendomsservice på Frederiksberg?

Hos Dahlin Ejendomsservice ApS kan du altid få et skarpt og uforpligtende tilbud på professionel ejendomsservice – læs mere på https://dahlin-ejendomsservice.dk/