Hvem skal hjælpe dig i mål med en laserskæring?

04 juli 2021
Cecilie Mortensen

Hvis du har et eller flere emner i metal, som skal skæres i, så kan en laserskæring være den helt rette metode at gå med. Med en laserskæring kan du nemlig få snit af højeste kvalitet, og før arbejdet sættes i gang kan der udarbejdes en afbilding af, hvordan dit emne kommer til at se ud. 

Nu hvor du kort har læst om, at en laserskæring kan være et godt valg, hvem skal du så hyre til opgaven? Det får du et par bud på herunder. 

Måder du kan vælge et firma til laserskæring 

Kan firmaet arbejde med netop dit metal? 

Noget af det første du kan undersøge er, om firmaet kan arbejde med lige præcis det metal, du skal have skåret ud. Det gælder både ift., om der er tale om kobber, messing eller noget tredje. Og så er det relevant ift. tykkelsen af dit emner. Her vil du nemlig opleve, at der kan være visse begrænsninger ift. de maskiner, som firmaet har til rådighed. 

Hvornår kan laserskæringen være færdig? 

En anden ting du kan vælge et firma ud fra er, hvornår din laserskæring kan være færdig. Det kan være særlig relevant for dig, som måske har en bestemt dato, hvor emnet skal bruges. 

Hvor erfarent er firmaet med laserskæring? 

Du kommer heller ikke udenom at forholde dig til firmaets erfaring. Erfaring kan nemlig være en fin indikation ift., hvor rutineret firmaet er med den laserskæring, der skal laves. 

Nu hvor du har fået lidt forskellige tips til, hvordan du kan vælge et firma til laserskæring, så bliver det forhåbentligt lidt nemmere for dig at påbegynde et samarbejde. Og for at hjælpe dig lidt ekstra på vej, så kan du starte søgearbejdet her, hvis du vil hyre et firma til laserskæring i den nærmeste fremtid: https://jsmetal.dk/kompetencer/.