Imponer din nabo eller ven ved et besøg i byggemarkedet

Hvis der er nogle ting, som specielt mænd kan lide at konkurrere om, så er det ved at vise, hvad man lige har købt i et byggemarked.

Det skal helst være det bedste, der findes, og hvor kvaliteten er helt i top, men hvor prisen stadig er den rette.

For eksempel kan din nabo være kørt tværs det halve land for at spare et par kroner på prisen på en bestemt plæneklipper, som han stolt viser frem til dig.

Men prisen på transporten bliver ikke nævnt; og når naboen så ser, at du har en robotplæneklipper, der passer sig selv i haven, mens du ligger i en liggestol med solbriller på og en øl i hånden, så er den nyindkøbte plæneklipper fra en fjern egn i landet pludselig ikke så sej længere.

Og prisen er endda genial, og det er den bedste af slagsen på markedet for tiden!

Hvor har du dog skaffet den henne?

Det gjorde du i 10-4, som blandt andet fungerer om et byggemarked på nettet.

Gør dette byggemarked til det foretrukne sted for venner og naboer

Så du viser her din hemmelighed til, at du altid kan få det bedste værktøj til den rette pris, om det er til store eller små opgaver.

Og du skal ikke søge gennem en masse tilbudsblade eller afsætte flere timer på landevejene for at køre langt efter et byggemarked, der har en vare på lager.

Og der bliver da slet ikke tale om at købe noget brugt!

Du viser derfor alle, du kender, hvordan man hjemmefra kan handle fra 10-4 og få alt det, som man lige står og mangler til ens gør det selv-projekter – og mere til.

Nu er i alle på lige fod, når det handler om at anskaffe sig det bedste udstyr, værktøj og remedier til at arbejde med derhjemme.