Kan man dufte, at der er blevet udført en gulvafslibning i Jylland?

28 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er ikke sådan, at naboen vil kunne dufte, at man derhjemme har fået lavet en gulvafslibning fra https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-jylland/ , men man kommer nok selv til at kunne fornemme det med næsen i tiden efter.

For nogle er det en frisk fornemmelse, som der også er et bevis på, at man har fået gjort noget ved trægulvet, og de første gæster, der besøger en kort efter, vil ikke bare kunne se det, men de kan også snuse det ind.

Dog er det ikke alle mennesker, der bryder sig om de dufte, der kan komme bagefter, men der er ikke noget at bekymre sig for, for de er ikke farlige, og de vil hurtigt forsvinde igen.

Det kan dog komme lidt an på, hvad der er for nogle dufte, som der er at forefinde, når man får lavet en gulvafslibning med efterbehandling, men der er i hvert fald én duft, som der er garanteret en.

gulvafslibning i Jylland

Duften er et bevis på en veludført gulvafslibning

Når man nu om dage sliber gulve, så gør man det jo med værktøj, hvor man møder en del friktion, der kan skabe noget varme, og det kan fornemmes lidt som brændt træ, men der er ingen grund til at være bange for, at man er ved at sætte ild til gulvet, for det kommer ikke til at ske.

Og så kan det også afsætte en dunst af nyskåret træ, som man kender det fra et byggemarked, og det er en duft, som mange holder af.

Ved efterbehandlingen kan man nok også dufte, at der er blevet brugt sådan en, og har man en fin næse, kan man måske fornemme, hvad det er for en efterbehandling med for eksempel lak, lud eller olie, som der er blevet brugt.

Men som sagt er der ikke noget at være bange for ved at de dufte, og de vil hurtigt forsvinde igen.