Kranio-sakral terapi er nænsom behandling

23 februar 2020
Mette Nielsen
Kranio-sakral terapi er nænsom behandling

Har du en øm krop og ønsker du en effektiv behandling, så er kranio-sakral terapi muligvis den rette behandling for dig. Her arbejdes med kroppen på en mild måde, der kan være god for dig, der har svært ved behandlinger, hvor kroppen bliver udsat for hård belastning.

Når først du har fundet en behandling, som fungerer for dig, så ved du det nærmest med det samme. Du kan mærke, at det virker og at det føles nogenlunde godt, i mens det står på. Har du brug for behandling for den ene eller den anden slags smerter eller ubehag i din krop, så kan kranio-sakral behandling måske være noget for dig.

Når du får kranio-sakral behandling, sker det på en yderst nænsom måde, hvor nakke, ryg og kranie blive bearbejdet, så du forhåbentlig får en bedring af de ting, du slås med.


Find den rette behandling
Det kan godt være, du tidligere har prøvet andre behandlingsmetoder og fundet dem forkerte til dig. Det bør ikke afholde dig fra at forsætte din søgen efter den rette behandler. Søger du efter kranio-sakral terapi i Århus og får behandlinger, så vil du ganske hurtigt kunne mærke en forskel.

Der er to ting, som spiller ind, når du skal vurdere, om en behandling er den rette for dig. Du skal først og fremmest have en god kemi med din behandler. Du skal føle dig tryg og have tillid i den intime situation, der opstår, når en forholdsvis fremmed rører ved din krop.

Når først den del er på plads, så skal du mærke efter, om behandlingen gør noget godt for dig og din krop. Gør den det, så har du fundet en behandlingsmetode, der virker for dig. Og det er derfor, du altid skal søge videre og være åben overfor behandlinger, der kan virke for dig, hvis du endnu ikke har fundet noget, der virker som helbredende på din krop.