Send pakke sikkert og nemt med DHL

11 september 2020
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke, til en modtager i eller uden for Danmark? Så kan du med fordel benytte dig af DHL som forsendelses udbyder.

Hvem er DHL?

DHL (Dalsey, Hillblom and Lynn) International GmbH en tysk virksomhed som opererer inden for kurer, pakke og fragt tjenester.

DHL er en underafdeling af den nationale tyske logistik virksomhed Deutsche Post DHL, og blev grundlagt i USA i 1969. Herfra udvidede DHL sine services til at omfatte hele verden i slutningen af 70’erne, hvor DHL under navnet DHL Air Cargo udvidede til også at omfatte offshore og internation fragt og leverance.

I 1998 begyndte Deutsche Post at erhvervs sig aktier i det succesfulde firma, og nåede kontrollerende andel omkring 2001. i 2002 erhvervede Deutsche Post de resterende aktier og absorberede derved DHL i sin Express division.

Den dag i dag er DHL et af ed mest populære og anvendte fragt og logistik firmaer i Europa og bruges flittigt af såvel private som erhvervs virksomheder til forsendelse og levering af pakker. Og derfor kan du trygt anvende DHL når du ønsker at din forsendelse skal nå sikkert frem, hvad end den skal leveres internt i Danmark eller i det store udland.

hvordan sender jeg en pakke med DHL?

Hvis du ikke sender pakker særligt ofte er der hjælp at hente hos pakke.dk. Pakke.dk er en dansk forsendelses portal som samarbejder med nogle af de største og mest anvendte agenter på markedet, her under UPS, GLS, DHL, Bring, PostNord og TNT. Du kan via den online pris beregner på pakke.dk finde den bedste pris på forsendelse med eksempelvis DHL, lige som du kan bestille og betale for din forsendelse ved samme lejlighed. Her efter får du et pakke label som blot skal påføres din forsendelse – og så er den klar til afhentning eller aflevering i en pakkeshop. Læs mere på pakke.dk