Var det ikke lige passende med dette Dax-kursus?

15 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det tegnede egentlig til, at man var endt på det rette Dax-kursus, som andre havde sagt, var virkelig godt, men selvom man fik det at vide fra nogle folk, der kender en godt, så er man jo også forskellige, så bare fordi de har haft en god oplevelse, så er det ikke sikkert, man får det samme.

Det er måske egentlig ikke så meget den måde, som Dax-emnet bliver formidlet på, men fordi niveauet bare ikke passer en.

Det kan være så lavt, at man er ved at være bange for, at man bliver bedrevidende at høre på, eller også overtager man næsten undervisningen, fordi man føler, man kan gøre det bedre – eller man ender med at sove i undervisningen, fordi det er for nemt for en, og man behøver i hvert fald ikke læse op i det derhjemme, og man overvejer at blive hjemme.

dax kurser

Det niveau på Dax-kurset skal passe en

Niveauet kan så omvendt også være så højt, at man slet, slet ikke kan følge med, og det er lige meget, hvor meget man læser op ved siden af og får hjælp til det: man kan bare ikke finde ud af det.

Ingen af delene er sjove, men man kan af gode grunde ikke få ændret niveauet, for kurset er sat, som det er.
Man kan godt tage hensyn til holdet som helhed, hvis man hurtigt finder ud af, at man skal hæve eller sænke det, men man kan ikke tage så store hensyn til en enkelt person.

Man må enten se, om man kan hoppe over på et andet kursus, der kører imens, hvor niveauet er tilpasset, og ellers må man se, om der kommer et andet kursus, der passer bedre til en rent niveaumæssigt.

Det kunne jo være https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/dax , der passer meget bedre til en.